Minikonfirmand

Kom til minikonfirmand

i Verninge Kirke

Tirsdag den 23. januar 2024 starter vi et nyt hold minikonfirmander i Verninge Kirke.

Alle børn, der går i 3. klasse, er velkomne – både dem, der er døbte og dem, der ikke er. Det eneste krav er, at du er lidt nysgerrig efter at finde ud af, hvad der egentlig foregår i den der kirke. Vi skal mødes i kirken en eftermiddag om ugen og høre fortællinger fra Bibelen og snakke om alt mellem himmel og jord. Vi skal bruge både hovedet, kroppen og alle sanserne, når vi undersøger kristendommen fra top til tå: Vi skal tænke, tale, synge, lytte, se, bevæge os og være stille. Med andre ord, der er højt til loftet i kirken, og når man går til minikonfirmand, er der er plads til at lege, danse og snakke om små og store tanker og følelser.

Vi mødes ved skolebussen ud for kroen efter skoletid, og i samlet flok går vi op i kirken, hvor vi er sammen et par timer. Hver gang holder vi en lille pause undervejs, hvor vi får lidt at spise og drikke.

Der er ikke mødepligt, så hvis du ikke kan komme alle gangene, er det OK.

Vi slutter det 8 ugers forløb af med en familiegudstjeneste Palmesøndag, d. 24. marts 2024, hvor minikonfirmanderne er med til at gøre gudstjenesten festlig for deres familier og resten af menigheden. I dennes sæson er det Verninge Kirkes kirkesanger, Ellen Kathrine Arve, fra Tommerup St. der står for minikonfirmandundervisningen, men vores præst, Niels Lysebjerg, kommer også forbi og fortæller om nogle af de ting, der foregår i kirken. Tilmelding er ikke nødvendig, men vi vil alligevel rigtig gerne høre fra dig, hvis du har lyst til at komme.

Skriv eller ring til Ellen Kathrine Arve på museka@hotmail.com / mobil: 2058 5065

Mange hilsner

Ellen Kathrine Arve, kirkesanger