Kommende, som afholdte. Husk at tjek datoen!

Tirsdag den 13. december kl. 17.00 Lucia med børn fra Verninge I samarbejde med Tina Stourgaard og Verninge Skole kan vi i år igen glæde børn og voksne med en stemningsfuld og smuk luciagudstjeneste. Som altid er der efter den korte og familievenlige gudstjeneste pølser med brød og sodavand til alle.

Det er med stor beklagelse at vi her til morgen fik besked om at koret 13 Rigtige ikke kan afholde deres koncert i dag! Desværre!

Det rytmiske kor 13 rigtige synger årets årets julekoncert i Verninge Kirke søndag d. 4/12 kl. 14.00.

Torsdag den 13. oktober kl. 18.00 er der orienteringsmøde i konfirmandstuen.
Hvert år er der tradition for at alle i sognet kan komme og høre om kirkens arbejde Vi præsenterer planer for nyt sognehus, status for kirke og kirkegård og kirkens regnskab vil blive forelagt. Alle medlemmer af Folkekirken er velkomne . Vi starter med smørrebrød.

Tirsdag den 25. oktober kl. 19.00 i kirken
Kom og hør om hvordan ganske få midler kan gøre en kæmpe forskel for lokale landmænd i Zambia. Kirsten og Tage kommer og fortæller om deres arbejde i foreningen Agri Business Development. Foreningen arbejder med at støtte udviklingen af landbruget hos småbønder i Zambia. I samarbejde med de lokale...